V stredu 23. marca sme sa vybrali hneď z rána na strednú školu Dopravnú v Trnave. Naši chalani si ráno v telocvični rozložili veci, pripravili si na ukážku lakrosovú výstroj, pripravili bránu a čakali na prvú triedu, ktorá príde ako prvá na hodinu telocviku.

 

Trieda dorazila a chalani mohli začať s prezentáciou a súčasne s náborom nových hráčov. Najprv žiakom predstavili, čo je to vlastne lakros, vysvetlili jeho základy a opísali a ukázali z čoho pozostáva výstroj lakrosového hráča. Potom boli ukázané a opísané základné techniky nahrávania, práce s lakroskou a loptou a následne situovali hernú ukážku. Napokon si to mohol každý zo žiakov vyskúšať sám a za asistencie našich hráčov im bolo vysvetlené ako správne nahrávať, strieľať a pracovať s lakroskou. V podobnom duchu sa nieslo všetkých 7 vyučovacích hodín, ktoré zástupcovia nášho tímu strávili na strednej škole.

Veľké poďakovanie patrí práve Strednej odbornej škole dopravnej v Trnave a jej učiteľom telocviku, že nám takáto prezentácia a reklama pre lakros bola umožnená, ĎAKUJEME a dúfame, že niektorých zo žiakov nábor oslovil a zavítajú na naše tréningy a budú mať tak šancu posilniť náš tím, hneď potom ako ho my ho naučíme hrať ten náš krásny šport - LAKROS.

Takže STICKS UP & LAX ON priatelia.