Dnešné semifinále SLL prinieslo pekne zápasy, kde v prvom Bratislava Tricksters síce vyhrala nad Budapeštou BLAX iba 12:9, no celý čas kontrolovala zápas a viedla. Za Tricksters nastúpil náš midfield Igor Zatko...Druhý zápas bol o niečo vyrovnanejsi a napinavejsi. Prievidza Headhunterz viedla polovicu zápasu a vyzeralo to, že má zápas vo svojich rukách. Po polčase sa však Bratislava Bats začala dotahovat a postupne sa jej vo 4. štvrtine podarilo aj zápas otočiť.

Naopak Prievidza nepremenila veľa šancí, čo jej v samotnom závere chýbalo, keď prehrali 12:9. V tomto zápase nastúpili aj naši dvaja hráči, a síce každý na opačnej strane. Za Bats nastúpil nás obranca Marek Kubovič a na opačnej strane nastúpil stredopoliar Radovan Urban, ktorému sa podarilo skórovať aj jeden gól, no Prievidzi to aj tak nepomohlo... Zajtra 17. júla sa o 10.00 na rovnakom ihrisku v Raci odohrá finále ligy, kde nastúpia proti sebe dva bratislavské kluby, a to odvekí rivali Tricksters proti Bats, a teda naši dvaja hráči zabojujú o titul Slovenskej lakrosovej ligy 2016, aj keď proti sebe.. Gratulujeme postupujúcim a česť porazeným!

Naši hráči, zľava Radovan Urban za Prievidzu Headhunterz, Igor Zatko za Bratislavu Tricksters a Marek Kubovič za Bratislavu Bats v dnešnom semifinálovom kole SLL.